مصرف قهوه و سلامتی

1399/5/28 سه‌شنبه

بر اساس مطالعات مصرف قهوه در حد متوسط باعث کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، کاهش خطر بعضی از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان‌های پوستی، پستان،رحم،کبد ، کاهش خطر بیماری پارکینسون کاهش سنگ‌های صفراوی و‌کلیوی و نیز کاهش سیروز کبدی می شود همین طور در حفظ تعادل میکروبی روده و تنظیم متابولیسم چربی و قند و وزن نقش داره و نیز میزان مرگ و میر کلی را کاهش می ده.
1-مصرف متوسط در حد
۵-۳ فنجان استاندارد هست که هر فنجان استاندارد معادل  235 سی سی میشه.
2-از اونجا که در بعضی مطالعات مصرف قهوه و کافئین همراه با افزایش خطر سقط و وزن کم نوزاد موقع تولد شده توصیه شده مصرف آن در بارداری و شیردهی محدود شود.
نسخه قابل چاپ