نشست آموزشی و هم اندیشی «ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت- مفهوم و کاربرد علمی پژوهشی»

1398/11/3 پنجشنبه

نشست آموزشی و هم اندیشی «ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت- مفهوم و کاربرد علمی پژوهشی»

با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی بیمارستان‌ها، مترون و سوپروایزر آموزشی بیمارستان‌ها

درسالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه   برگزار شد

دراین نشست آقای دکتر اردشیر علی زاده شهریور مسئول واحد ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در مورد نقش رجیستری بیماری ها در سلامت و پروژه های پژوهشی ، چگونگی ارتباط با رجیستری های کشور و آغاز چند برنامه ثبت ملی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین صحبت کردند. این برنامه ها شامل 1-عوامل اجتماعی موثر بر سلامت 2- بیماری های دهان و دندان  3- اهدا کنندگان خون 4- حوادث ترافیکی منطقه 6  5- خواب کودکان می باشد که برای اولین بار در کشور آغاز خواهد شد

در این نشست آقای دکتر علی زاده امتیاز خوب واحد در سطح کشور را مدیون تلاش و همکاری همه دست اندرکاران از حوزه ستادی و گروههای مختلف بیمارستان های استان دانسته و از زحمات ایشان قدردانی نمودند.

ایشان همچنین در مورد شعار واحد با عنوان * هر گروه علمی  یک رجیستری* به نقش پژوهش های وابسته به ثبت بیماری ها و تاثیر آن درارتقا فردی و گروهی و دانشگاه در حوزه علمی و پژوهشی با حاضرین گفتگو کردند. این همایش با استقبال بسیار خوب گروههای یادشده از تمام بیمارستان های سطح استان در تاریخ 2 بهمن 1398 برگزار گردید.

دانلود فایل